•18:45
Egy újabb ötlet, ha már unjuk a burgonyapürét.
Ha engem
kérdeztek, a legnehezebb dolog a menütervezéskor, hogy a megszokott köretek
(burgonya, rizs) helyett mit kínáljak a húsételek mellé. Ezért mindig örülök,
ha egy-egy köret ötlettel bővül a listám. Először diétás szempontok miatt
kerestem alternatívát a burgonyapüré kiváltására és mivel mindenki imádja
nálunk a zöldborsót, muszáj volt kipróbálnom püré formában is. Petrezselyemmel,
kevés bazsalikommal és fokhagymával ízesítettem. Egyszerű, könnyű és nagyon
finom köret lett belőle!
Zöldborsópüré
Hozzávalók:
50 dkg zöldborsó
3 evőkanál olívaolaj
1 kávéskanál só
1-2 gerezd fokhagyma
petrezselyemlevél
bazsalikom
őrölt bors
0 megjegyzés: